Adres:

Tilburgseweg 1
4817 BA Breda
076 - 5876414

Google 360

  Bezoek ons op FacebookKijk rond in onze fietsenwinkel

Webshop

Stadsfietsen

Allround fietsen
Actief en comfortabel fietsen gaan uitstekend samen. Dankzij de afmontage en de gebruikte materialen zijn onze toerfietsen bijzonder veilig in gebruik en van hoog niveau. De comfortabele toerfietsen zijn zeer geschikt voor lange fietstochten, maar ook voor dagelijks gebruik.

Transport / utility
Of je nu een krat op de fiets wilt, een tas op de voordrager wilt kunnen plaatsen of de stoere uitstraling van een transport model helemaal de jouwe is: in het assortiment transport/utility zit vast een prima transporter welke helemaal bij jouw gebruik en stijl past!


Specials


Moederfietsen
De BSP moederfietsen zijn volledig afgestemd op het veilig en prettig vervoeren van kinderen. Deze aandacht zie je op veel punten terug: zo zijn alle modellen verlengd waardoor er voldoende ruimte tussen zadel en voorzitje is, zijn de modellen voorzien van een verlengde achterdrager en zorgt de geometrie voor een stabiele zit.
Details als een stuuruitslagbegrenzer, zeer degelijke en stabiele standaard en dikke spaken maken dat de moederfietsen van BSP al jaren tot de top behoren in het moederfiets segment.

Oma & evergreens
Nog altijd enorm populair: de oma en opa modellen. En dat is ook niet zo gek, kenmerkend voor deze klassieke modellen is de scherpe prijs, eenvoud en de lekkere luie zit.

Diverse stadsfietsen