Adres:

Tilburgseweg 1
4817 BA Breda
076 - 5876414

Google 360

  Bezoek ons op FacebookKijk rond in onze fietsenwinkel

Webshop

Merken Fietsen

Sparta Fietsen Sensa Fietsen Batavus Fietsen BSP Fietsen

Sportieve fietsen

In het sportieve segment zijn we de trotse official dealer van het nederlandse topmerk Sensa.

Trekkingfietsen
Onze sportieve trekkingfietsen kenmerken zich door het gemak waarmee zij fietsen. Het lijkt alsof ze een verborgen motor huisvesten. Die motor is er niet, maar wel een surplus aan kwaliteit en rijgemak. Onze generatie trekkingfietsen geeft een nieuwe invulling aan licht en soepel fietsen.
De sportfietsen zijn onder te verdelen in verschillende soorten fietsen.

Racefietsen
Elke renner is uniek! Dus het is logisch dat een fiets ook uniek moeten zijn. Dus onze mooiste fietsen worden aangeboden met 6 verschillende groepen en vele opties om uit te kiezen. Maar dat is niet alles. Zonder meerprijs kun je kiezen om een zadel, bar- tape en zelfs de kleur van uw kabels te veranderen.

Mountain bikes, ATB
Wij bieden een breed scala aan fietsen verdeeld over 3 wielmaten. De 29er is voor de snelheidfreaks . En de 'nieuwe' 27,5" (650B) voor alles die de 29er wielen een beetje te groot vinden, maar nog steeds op zoek zijn naar het voordeel van de grotere wielen en kleinere maten. De 'klassieke' 26" voor de starters. Een goed uitgebalanceerde mix van componenten op elk model zorgt ervoor dat u in elke prijscategorie het beste krijgt van wat er is.

Trekking of hybride fietsen
Met de technieken die gebruikt worden in onze koersfietsen en mountainbike frames is Sensa in staat om lichtgewicht frames te maken die er niet alleen geweldig uit zien, maar zijn ook sterk en duurzaam zijn. De onderdelen zijn geselecteerd om u de best mogelijke prestaties te geven tegen een concurrerende prijs . Op deze fietsen wil je blijven rijden.

Racefietsen, crossfietsen en mountianbikes